Contact

Contact Us

Alte informații

       Liceul tehnologic “Gh. K. Constantinescu” reprezintă una din școlile cu tradiție ale județul Brăila. Activitatea în cadrul sistemului educațional a debutat în anul 1948, prin Școala Medie Tehnică Veterinară și de Îmbunătățiri Funciare și a vizat pregătirea elevilor în domeniul agricol.

      În anul 1966 instituția de învățământ își schimbă titulatura și devine „Liceul Agricol” având următoarele specializări: culturi irigate, veterinari, îmbunătățiri funciare, contabilitate și merceologie agricolă și, în plus, Școala de maiștri.

      Începând cu 1 septembrie 1999, Liceul Agricol se transformă în Grupul Școlar „Gh. K. Constantinescu” cu specializări tipice învățământului agricol: resurse naturale și protecția mediului, servicii.

      După aproximativ 60 de ani de existență, din anul școlar 2012-2013, denumirea instituției devine Liceul Tehnologic “Gh. K. Constantinescu” Brăila oferind servicii educaționale atât pentru tinerii cât și pentru adulții din județul Brăila în domeniile: agricol, turism și alimentație publică, comerț, estetica și igiena corpului omenesc.

 

Localizarea liceului.