Proiecte școlare

Final de proiect - Inaugurarea grădinii urbane

Asociația de dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, a desfășurat în cadrul proiectului ”Armonie cu natura în ferma didactică”, activitatea „Let’s do it, Brăila!”

Asociația de dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, a desfășurat în cadrul proiectului ”Armonie cu natura în ferma didactică”, vizite didactice la agenți economici din domeniul agriculturii

Asociația de dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, a desfășurat în cadrul proiectului ”Armonie cu natura în ferma didactică”, Workshop – ul ”Natura e în mâinile noastre”.

Asociația de dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, a desfășurat în cadrul proiectului ”Armonie cu natura în ferma didactică”, Seminarul intitulat ”Permacultura – agricultura viitorului”.

Asociația de dezvoltare a Liceului Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, a desfășurat în cadrul proiectului ”Armonie cu natura în ferma didactică”, activitatea intitulată ”Hotelul insectelor”. 

Permacultura - modul în care ființele umane trăiesc în perfectă armonie cu mediul natural.

Liceul Tehnologic “Gheorghe K. Constantinescu”, în calitate de partener al Asociației de Dezvoltare a Liceului Tehnologic “Gheorghe K. Constantinescu”, va implementa în următoarea perioadă proiectul “Armonie cu natura în ferma didactică”.

Asociaţia de Dezvoltare a Liceului Tehnologic “Gheorghe K. Constantinescu”, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe K. Constantinescu” Brăila, este în curs de implementare a proiectului “Armonie cu natura în ferma didactică”, proiect finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, prin programul “Spaţii verzi”, componenta “Permacultură în Zone Urbane”.