Activități școlare

    In cadrul  Proiectului     ”Comportamentul meu, încotro...?”, derulat în parteneriat cu CDBR Tichilesti, astăzi, 24.05.2024, la clasa a X-a B au avut loc dezbateri cu privire la comportamentul agresiv, despre violenta.

    Activitate Educativă Antidrog Astăzi, 04 aprilie 2024, elevii claselor a X-a C, respectiv a XI-a AB au participat la o activitate esențială pentru prevenirea consumului de droguri.

    Educaţia globală este educaţia care permite oamenilor să mediteze asupra lumii şi a locului lor în ea, să îşi deschidă ochii, inima şi mintea la realitatea lumii la nivel local şi global.

    În data de 30 mai 2023 a avut loc întâlnirea finală a Proiectului " Agricultorii viitorului pe plaiuri brăilene", derulat prin Programul "Creștem prin Educație Agricolă", finanțat de ADM Trading România și coordonat de World Vision România.

     Rezumat al activităților proiectului "Agricultorii viitorului pe plaiuri brăilene", din cadrul programului "Creștem prin Educație Agricolă".

     20 de elevi de la specializarea Agricultură, însoțiți de profesorii lor, au participat la vizite de studiu la:

     Îmbunătățirea bazei materiale Baza didactică a liceului a fost modernizată prin derularea Proiectului "Agricultorii viitorului pe plaiuri brăilene", derulat prin Programul "Creștem prin Educație Agricolă", finanțat de #ADMTradingRomânia și coordonat de #WorldVisionRomânia.

     Sărbătorită în fiecare an pe 22 martie, Ziua Mondială a Apei (World Water Day) atrage atenția asupra importanței apei ca resursă vitală pentru siguranța alimentară.

     Un proiect depus, un proiect câștigat!

Proiectul cu titlul ”Agricultorii viitorului pe plaiuri brăilene” a fost declarat câștigător, elevii și cadrele didactice învățând astfel despre agricultura modernă și sustenabilă.